Om oss

CRAZYRIDE.SE - VÅR ERFARENHET ÄR DIN TRYGGHET!

Crazyride's huvudlager i Göteborg

Över 14 år i branchen har gett oss gedigen kunskap inom vår nisch - fordonsbelysning med inriktning vägsäkerhet.

Våra produkter har utsetts som testvinnare och vunnit flertalet stora tester. Bland våra extraljus hittar du testvinnare som utsetts till Bäst i test av den välkända tidningen Trailer. Det tycker vi är kul, och det ihop med det stora antalet återkommande kunder är ett kvitto på att vi levererar produkter utöver det vanliga.

Crazyride.se är ett svenskt företag som startades februari 2010. Vår vision är att kunna erbjuda dig som kund rätt kvalitetsprodukter till rätt pris och detta är någonting som vi har lyckats väldigt bra med enligt oss själva och våra kunder.

Vi erbjuder mycket hög servicenivå och riktigt snabba leveranser! Lagervara skickas direkt från vårt huvudlager i Stenkullen, Lerum (cirka 20 min från Göteborg). Vid order före kl. 13:00 skickas produkten ut samma dag och levereras vanligtvis dagen efter. Vi försöker alltid att hålla vårt lager välfyllt - allt för du som kund ska få en så snabb och säker leverans som möjligt.

Crazyride.se ägs av SK International AB. Vi har org. nr 556916-6605. Crazyride är ett välkänt varumärke och vi har bland annat blivit omskrivna i Dagens Industri, GP m.fl.

Omsättning: 19 miljoner SEK
Antal anställda: 4 st
Antal kunder i kundstocken: Över 40 000 kunder. En stor del av dessa är stora välkända aktörer på marknaden såsom NCC, Skanska, Svevia, Mekonomen m.fl.

Ett stort lager med över 20 000 fordonslampor i lager, samt en försäljning på över 50 000 fordonslampor per årbasis gör oss till en av Sveriges största e-handelsleverantörer inom extraljus & varningsljus. Crazyride bedriver även export till övriga EU-länder samt Norge.

Över 14 år i branchen har gett oss lång erfarnehet och kunskap och vi jobbar kontinuerligt på att bli ännu bättre. Detta i nära dialog med våra kunder. Vi jobbar kontinuerligt på att hela tiden ta fram nya innovativa produkter till marknadens bästa priser. SK International AB som äger Crazyride.se är en mycket trygg affärspartner med hög kreditvärdighet!

Vi har egna internationella kontor som ansvarar för inköp. Goda kontakter med världsledande fabriker och med världens största grossister gör att vi kan erbjuda högkvalitativa produkter till ovanligt låga priser.

Vi är just nu i en mycket expansiv fas och under högsäsong (höst & vinter) säljer vi omkring 10 000 - 15 000 belysningsprodukter varje månad! Den största delen av dessa levereras till våra återförsäljare runtom i Sverige.

Våra återförsäljare får ta del av ett mycket bredare urval av produkter (cirka 200-300 modeller av varningsljus/blixtljus/takramper samt cirka 40-50 modeller av arbetsljus med LED och Xenon). Vi specialtillverkar även en del produkter till vissa större ÅF-kunder.

Bland kunderna finns åkeri, kommuner, myndigheter och företag inom entreprenad & utryckning, men även en del privatpersoner som vill ha produkter för show & utställningbruk.

Vi har bland annat levererat blixtljus till Trafikverket som ansvarar för byggande, drift och underhåll av statliga vägar. Vi levererar även till Räddningstjänsten (ambulans/brandbil) och en hel del showljus/blixtljus till en del olika filmbolag som behöver produkter till filminspelningar.

Några av våra tusentals referenskunder:

Sveriges television (SVT) (http://www.svt.se)
Räddningstjänsten Mora
Räddningstjänsten Älmhult
Räddningstjänsten Lilla Edet
Räddningstjänsten Bromölla
Räddningstjänsten Dala Mitt (Borlänge)
Räddningstjänsten Ödeshög
Räddningstjänsten Herrljunga
Räddningstjänsten Gislaved
Trafikverket ( http://www.trafikverket.se)
VOLVO TRUCKS (http://www.volvotrucks.se)
SKANSKA ( http://www.skanska.se)
Assistancekåren (http://www.assistancekaren.se)
Kungsbacka kommun ( http://www.kungsbacka.se)
Hako Ground & Garden AB
Hellefors Bilcenter AB (TOYOTA) ( http://www.helleforsbilcenter.se)
Runes Bil AB (HONDA) (http://www.runesbil.se)
Beck Maskin AB ( http://www.beckmaskin.se/)

+ många många fler!

Företagskunderna står för cirka 80 % av våra intäkter och privatkunderna står för cirka 20 %

Samtliga våra produkter kan specialtillverkas i enlighet med kundens önskemål. De produkter som ni kan se på vår hemsida är bara ett axplock av de modeller som vi säljer. Fler modeller finns i vårt showroom i Göteborg. Välkommen att besöka oss!

Vill ni ha ett eget varumärke med specialanpassad design? Vi kan även hjälpa till med egentillverkning av belysningsarmaturer samt patent, specialdesignade förpackningar med mera.

Vårt trevliga bemötande och vår goda service i kombination med oerhört låga priser, bra garantier, och snabba leveranser gör att vi är det självklara valet för kunden.

Låga omkostnader och stora inköp gör att vi kan pressa priserna till max. Vi har som målsättning att alla våra kunder skall vara nöjda och vi gör allt vi kan för att uppnå detta.

Samtliga produkter skickas direkt ifrån vårt huvudlager i Lerum och leveranstiden är endast 1-4 arbetsdagar.

Återförsäljare erhåller mycket bra rabatter och ett bredare sortiment av produkter. Intresserad? Kontakta oss för mer information.

Vi innehar självklart F-skattesedel och är registrerade för moms.

För att komma i kontakt med oss så kan ni antingen skicka ett mail till [email protected] eller ringa vår kundtjänst 031 - 313 81 26.

Om du istället vill besöka oss så finner du adressen under "Kontaktinformation".