LED Trailerbelysning

Köp släpvagnsbelysning LED till husvagn & trailer

Husvagn och trailer behöver synas på långt håll efter vägen. Bra släpvagnsbelysning i LED har lång hållbarhet och finns i flera färger. LED är ett bra val då de är mycket energisnåla och ger ett starkt sken.Kan användas både till att ge bra bromsljus eller spännande projekt där din trailer får snygga detaljer i form av belysning. Eftersom de är så energisnåla går det att koppla en hela serie av lampor direkt till batteriet utan någon större påverkan.

Belysningssats för släpvagn med bak-, broms- & blinkersljus

LED belysning går att använda som bak- broms och blinkersljus. Köp enstaka lampor eller ett helt kit så att släpvagnen får ny belysning hela vägen runt om. I ett kit med släpvagnsbelysning medföljer lampor och kablar som behövs för att kunna koppla in allting.Ny släpvagnsbelysning i LED runt om ger ett modernt utseende som kan ge varje släpvagn ett lyft. Brinntiden på dioderna är upp till 50 000 timmar så du inte behöver byta ofta, utan kan vara ute efter vägen istället.

Trailerbelysning i 12 & 24 volt

I sortimentet hos Crazyride hittar du trailerbelysning på både 12 och 24 volt. I de flesta fall räcker 12 volt långt. LED dioder på 24 volt är något större i storleken vilken kan vara önskvärt på större fordon. Vid beställning väljer du vilken spänning trailerbelysningen ska ha.Det är alltid fri frakt och snabb leverans av alla produkter. Samtlig belysning kommer från välkända varumärken som håller hög kvalitet. Att installera LED släpvagns- och trailerbelysning är enkelt och ger ett tillfredsställande resultat.

Regler och krav för släpvagnsbelysning

Det finns tydliga regler för släpvagnsbelysning. Vid mörker det alltid finnas två röda positionslyktor bak. På sidorna ska det finnas orangea blinkers som visar åt vilket håll du planerar att svänga. All släpvagnsbelysning vi säljer är godkänd och bidrar till en ökad trafiksäkerhet.Bra belysning är ett lagkrav för både din och andras säkerhet. Släpvagnsbelysning med LED är ett säkert val som uppfyller de regler och krav som finns. Tänk på att välja rätt färg beroende på var belysningen ska monteras.