Backkamerasystem

Trådlös backkamera till bil, husbil, lastbil och husvagn

En trådlös backkamera gör det lätt att hålla koll på avstånd och föremål bakåt när du ska backa. Dem går att montera på alla fordon som bil, husbil, lastbil och husvagn. I sortimentet finns det både trådlösa och trådbundna system att välja mellan. Skärmen håller en hög kvalitet och upplösning som passar lika bra för privat som professionellt yrkesbruk. Välj mellan olika system och modeller för att hitta den lösning som passar dina behov allra bäst.

Köp trådlöst backkamerasystem för yrkesbruk

I yrkesbruk är det vanligt att använda sig av backkamerasystem som underlättar vid backning. Lastbilar och andra fordon behöver ofta backas in på trånga platser, då är en backkamera med skärm ett extra hjälpmedel. De backkamerasystem som Crazyride säljer innehåller märkes komponenter och vattentäta. Tillverkade för att användas året runt i det svenska klimatet. Även maskiner som jordbruk, lantbruk och liknande kan ha stor nytta av backkamerasystem för uppsikt bakåt vid arbete på åkrar och fält.

Backkamera i paket med skärm och kabel

I ett backkamera paket ingår skärm, kabel och allt övrigt som krävs vid en installation. Det är sedan möjligt att köpa till extra kameror till vissa system, som har stöd för upp till fyra kameror. Backkameran är tillverkad för att klara av tuffare tag och tål därför mycket vibrationer. Räckvidden mellan monitorn och backkameran är upp till 150 m, vilket är mer än tillräckligt för de allra flesta. Ett mycket prisvärt system oavsett om det är till båt, mc eller i bilen!

Multivolt mellan 9-32V – backkamera med 12V och 24V

Fördelen med att köpa en backkamera med multivolt är att den går och använda i flera fordon. Fungerar lika bra med 12V som 24V. Vi har alltid 100 % nöjd kundgaranti då produkterna i sortimentet håller mycket hög klass. Du ska vara garanterat nöjd med din backkamera med skärm, annars erbjuder vi pengarna tillbaka. Vi har lång erfarenhet av produkter till bil och övriga fordon, vid frågor är du alltid välkommen att kontakta oss för mer information!

Hur kopplar man in ett backkamerasystem?

Montera kameran på baksidan av fordonet på en lämplig plats. Anslut kameran till en strömkälla, vanligtvis via bakljuset eller en separat strömkälla. Dra sedan kablarna från kameran genom fordonets interiör till skärmen inne i fordonet och anslut dem enligt tillverkarens instruktioner. Köper du ett trådlöst system, behöver du inte dra en kabel från kameran till skärmen.

Kan man installera en backkamera i vilket fordon som helst?

Ja, i stort sett kan en backkamera installeras i de flesta fordon, men det kan kräva anpassning beroende på fordonets specifika design och utrymme.

Vad har ni för garantier?

Våra extraljus håller mycket hög kvalité och vi ger alltid 1 års garanti på våra backkamerasystem.