Extraljus halogen

Köp extraljus halogen online

Halogen ger ett vitt och modernt ljus på din bil och är ett populärt alternativ. Det ger ett väldigt klart sken och ger dig optimal sikt i mörker. Crazyride har ett brett utbud av extraljus i halogen samt tillbehör som extraljusstag.Vid beställning från oss har du alltid fri frakt och självklart snabba leveranser. Montera extraljus med halogen på den privata bilen eller företagsbilen. Låt körning i mörker bli en behaglig och trevlig upplevelse året runt!

Bättre fordonsbelysning med halogenlampor

Att köra i mörker ställer krav är krävande. Du behöver koncentrera dig lite extra och ständigt vara redo för faror som kan dyka upp. De bästa halogen extraljusen ger en bra ljusbild vilket också skapar en trygg färd efter vägen. Halogenlampa är energisnål och har en lång hållbarhet vilket innebär att du sällan behöver byta lampa.Ljuset från en halogenlampa påminner mycket om den klassiska glödlampan och ger ett sken direkt när bilen startas, behöver alltså ingen tid till uppvärmning eller liknande.

Extraljusramp med halogen för bil

För att få riktigt bra helljus rekommenderar vi att en extraljusramp monteras på bilen. Det finns flera typer av ramper med olika längder och möjlighet med två eller tre extraljus. Extraljusramp med halogenlampa ger en riktigt bra ljusbild. Montering av extraljusramp sker normalt bakom nummerskylten.Använd till antingen extraljus eller som extraljusramp, vilket ger valmöjlighet att anpassa till flera olika modeller av bilar. Extraljus i halogen har ett härdat glas för att klara av stenskott och annat som det utsätts för efter vägen.

Prisvärt extraljuspaket på nätet

Vi har marknadens lägsta priser – här kan du fynda extraljuspaket online! I monteringssatsen ingår extraljus, fäste, stabiliteringsstag, halogenlampa och allt annat som behövs för ett komplett kit. När kitet kommer hem är det bara att montera direkt.Välj bland välkända varumärken som håller hög kvalitet och levererar fantastiskt ljus. Bra extraljus på en bil är väl värt pengarna och och kommer att göra körning i mörkret mycket trevligare. Här hittar du extraljuspaket innehållande halogenlampa som passar de flesta bilar.