LED Arbetsbelysning

Köp arbetsbelysning LED online

Låt inte mörkret hindra dig att utföra ditt jobb. Köp arbetsbelysning i LED online. I det breda utbudet finns det arbetsbelysning för alla behov. Välj mellan LED i olika watt som monteras på en rad olika fordon. Att arbeta i mörkret blir inte längre en utmaning, med rätt belysning ser du minst lika bra som i dagsljus. Vid beställning av arbetsbelysning från Crazyride är det alltid fri frakt och snabba leveranser. Allt för att du ska kunna använda din nya belysning så snart som möjligt.

Arbetsbelysning till traktor, bil, lastbil, ATV & skoter

Här hittar du ett stort urval av arbetsbelysning till många typer av fordon som: traktor, bil, lastbil, ATV och skoter. Praktisk arbetsbelysning som är tillverkade för att användas utomhus årets alla årstider. Montera en led ramp eller arbetsbelysning i xenon. Belysningen fungerar lika bra för privatpersoner som yrkesverksamma som vill ha riktigt bra ljusbild. Med rätt belysning är det möjligt att fortsätta utföra arbeten på detaljnivå. All belysning håller professionell kvalitet och kommer från välkända varumärken.

Stort utbud av 12V, 24V & 48W – samt mycket mer!

Välj antal volt eller watt på arbetsbelysningen utifrån vilket fordon det ska användas till. Många av lamporna kan monteras på flera olika sätt som stående eller liggande. Anpassa och montera arbetsbelysningen efter dina behov. I sortimentet finns det 12V, 24V, 48W och mycket mer. Hur många lumen en lampa kan leverera ger också en uppfattning om dess styrka. Arbetsbelysningen har en snygg design för att smälta in naturligt på ditt fordon. Montera en eller flera lamport för att uppnå önskad effekt.

Hållbar arbetsbelysning för bygg, grävmaskin & övriga maskiner

Arbetsbelysning måste vara hållbar och tåla alla väder. Därför är arbetsbelysning till bygg-, gräv- och övriga maskiner IP67 eller IP68 klassade. Det betyder att de är damm- och vattentät. De är dessutom mycket stryktålig för att kunna användas dagligen exempelvis i lantbruk. Chassit på lamporna är framtaget för att skydda lamporna och klara av lättare stötar. Installation och montering av arbetsbelysningen är ofta förenklad med en medföljande DT-kontakt. Här handlar du bra arbetsbelysning till marknadens lägsta priser.

Är led eller halogen lampor bäst?

Led belysning har på senare år blivit förstavalet när man ska uppgradera sina lampor p.g.a dess enorma fördelar över äldre belysningstekniker. Led lamporna i vårt sortiment är otroligt energieffektiva och lätta att installera.

Hur många lumen bör jag ha på mitt arbetsljus?

Den optimala lumen-nivån för arbetsbelysning kan variera avsevärt beroende på arbetsområdets storlek och typen av arbete som utförs. För allmänna arbetsuppgifter i mindre områden, exempelvis arbete med grävmaskin, kan en belysning på omkring 3500 till 5500 lumen vara tillräcklig. Ett utmärkt alternativ för detta ändamål är VARNIA 50W Osram och VARNIA 50W CREE XM-L2 två bra alternativ.

För större arbetsplatser eller för uppgifter som kräver kraftigare belysning,såsom skogsarbete, kan det behövas en betydligt starkare ljuskälla,ofta mellan 6000 till 10000 lumen eller mer. I dessa fall erbjuder vi VARNIA Ultima Pro-serie, som inkluderar ljusenheter på 40W, 60W och90W, alla med starkt och brett ljus.

Gäller det backbelysning för exempelvis lastbilar, rekommenderar vi VARNIA 40W Osram Den som erbjuder en jämn, bred och stark ljusbild, allt i ett smidigt format.

Hur många watt bör jag ha på mitt arbetsljus?

När du väljer belysning bör du fokusera på verkliga lumen, inte watt. En 50W-lampa kan lysa starkare än en 100W-lampa, beroende på vilka komponenter som används i lampan. Om en lampa har komponenter som endast kan använda 30W, kommer en 50W-lampa lysa starkare förutsatt att den har komponenter som kan driva den upp till 50W. Därför bör du fokusera på hur många verkliga lumen lampan ger.

Vad har ni för garantier?

Vår arbetsbelysning håller mycket hög kvalité, därför lämnar vi ett års garanti på samtlig arbetsbelysning. Garantin omfattar fabrikationsfel, till exempel att dioder slocknar eller att ljuset tagit in fukt.