LED Arbetsbelysning

Köp arbetsbelysning LED online

Låt inte mörkret hindra dig att utföra ditt jobb. Köp arbetsbelysning i LED online. I det breda utbudet finns det arbetsbelysning för alla behov. Välj mellan LED i olika watt som monteras på en rad olika fordon. Att arbeta i mörkret blir inte längre en utmaning, med rätt belysning ser du minst lika bra som i dagsljus. Vid beställning av arbetsbelysning från Crazyride är det alltid fri frakt och snabba leveranser. Allt för att du ska kunna använda din nya belysning så snart som möjligt.

Arbetsbelysning till traktor, bil, lastbil, ATV & skoter

Här hittar du ett stort urval av arbetsbelysning till många typer av fordon som: traktor, bil, lastbil, ATV och skoter. Praktisk arbetsbelysning som är tillverkade för att användas utomhus årets alla årstider. Montera en led ramp eller arbetsbelysning i xenon. Belysningen fungerar lika bra för privatpersoner som yrkesverksamma som vill ha riktigt bra ljusbild. Med rätt belysning är det möjligt att fortsätta utföra arbeten på detaljnivå. All belysning håller professionell kvalitet och kommer från välkända varumärken.

Stort utbud av 12V, 24V & 48W – samt mycket mer!

Välj antal volt eller watt på arbetsbelysningen utifrån vilket fordon det ska användas till. Många av lamporna kan monteras på flera olika sätt som stående eller liggande. Anpassa och montera arbetsbelysningen efter dina behov. I sortimentet finns det 12V, 24V, 48W och mycket mer. Hur många lumen en lampa kan leverera ger också en uppfattning om dess styrka. Arbetsbelysningen har en snygg design för att smälta in naturligt på ditt fordon. Montera en eller flera lamport för att uppnå önskad effekt.

Hållbar arbetsbelysning för bygg, grävmaskin & övriga maskiner

Arbetsbelysning måste vara hållbar och tåla alla väder. Därför är arbetsbelysning till bygg-, gräv- och övriga maskiner IP67 eller IP68 klassade. Det betyder att de är damm- och vattentät. De är dessutom mycket stryktålig för att kunna användas dagligen exempelvis i lantbruk. Chassit på lamporna är framtaget för att skydda lamporna och klara av lättare stötar. Installation och montering av arbetsbelysningen är ofta förenklad med en medföljande DT-kontakt. Här handlar du bra arbetsbelysning till marknadens lägsta priser.

Är led eller halogen lampor bäst?

Led belysning har på senare år blivit förstavalet när man ska uppgradera sina lampor p.g.a dess enorma fördelar över äldre belysningstekniker. Led lamporna i vårt sortiment är otroligt energieffektiva och lätta att installera.

Passar lamporna till alla arbetsplatser?

Våra lampor passar både till små och stora arbetsplatser Vi har både navigationsljus (lanternor), ankarljus, manöverljus och gångljus i vårt sortiment. Led lamporna är till utseendet väldigt snarlik äldre klassiska lampor med halogen teknik med den viktiga skillnaden att lamphuset är betydligt mindre till skalan.

Vilken egenskap är viktigast för led strålkastare?

Man bör tänka på att köpa en led strålkastare med hög ljusstyrka så att båten tydligt syns ute på farvattnet. Även kapslingsklassen är viktig att ta hänsyn och högre kapslingsklass är att föredra vid svåra väderförhållanden. Det är bättre att investera i en lite dyrare lampa framförallt om man tänkt använda led lampan som nattbelysning eller sökarljus.

Vad har ni för garantier?

Våra marina lampor använder sig av Cree lysdioder av högsta kvalitet. Lamphusen är otroligt robusta vilket borgar för mycket god kvalitet. Vi erbjuder garantier upp till 5,5 år beroende på modell. Vi har billiga båt lampor för den mer budget medvetne konsumenten och dyrare lampor för yrkesproffs.