LED Arbetsbelysning

Köp arbetsbelysning LED online

Låt inte mörkret hindra dig att utföra ditt jobb. Köp arbetsbelysning i LED online. I det breda utbudet finns det arbetsbelysning för alla behov. Välj mellan LED i olika watt som monteras på en rad olika fordon. Att arbeta i mörkret blir inte längre en utmaning, med rätt belysning ser du minst lika bra som i dagsljus. Vid beställning av arbetsbelysning från Crazyride är det alltid fri frakt och snabba leveranser. Allt för att du ska kunna använda din nya belysning så snart som möjligt.

Arbetsbelysning till traktor, bil, lastbil, ATV & skoter

Här hittar du ett stort urval av arbetsbelysning till många typer av fordon som: traktor, bil, lastbil, ATV och skoter. Praktisk arbetsbelysning som är tillverkade för att användas utomhus årets alla årstider. Montera en led ramp eller arbetsbelysning i xenon. Belysningen fungerar lika bra för privatpersoner som yrkesverksamma som vill ha riktigt bra ljusbild. Med rätt belysning är det möjligt att fortsätta utföra arbeten på detaljnivå. All belysning håller professionell kvalitet och kommer från välkända varumärken.

Stort utbud av 12V, 24V & 48W – samt mycket mer!

Välj antal volt eller watt på arbetsbelysningen utifrån vilket fordon det ska användas till. Många av lamporna kan monteras på flera olika sätt som stående eller liggande. Anpassa och montera arbetsbelysningen efter dina behov. I sortimentet finns det 12V, 24V, 48W och mycket mer. Hur många lumen en lampa kan leverera ger också en uppfattning om dess styrka. Arbetsbelysningen har en snygg design för att smälta in naturligt på ditt fordon. Montera en eller flera lamport för att uppnå önskad effekt.

Hållbar arbetsbelysning för bygg, grävmaskin & övriga maskiner

Arbetsbelysning måste vara hållbar och tåla alla väder. Därför är arbetsbelysning till bygg-, gräv- och övriga maskiner IP67 eller IP68 klassade. Det betyder att de är damm- och vattentät. De är dessutom mycket stryktålig för att kunna användas dagligen exempelvis i lantbruk. Chassit på lamporna är framtaget för att skydda lamporna och klara av lättare stötar. Installation och montering av arbetsbelysningen är ofta förenklad med en medföljande DT-kontakt. Här handlar du bra arbetsbelysning till marknadens lägsta priser.