Diodslingor/LED slingor

Köp slingor LED till bil, båt & husvagn

LED slingor är en snygg detalj som kan användas i alla fordon. Montera upp en diodslinga i bilen, båten eller husvagnen. Crazyride har ett brett utbud av produkter som håller hög kvalitet.Vattentäta LED slingor till bil som kan användas också utvändigt och har ett års garanti. Fördelen med att välja LED är den mycket låga strömförbrukningen. De tåliga lamporna har en lång brinntid och är mycket prisvärda. Ett trevligt inslag för att skapa extra belysning på eller i ditt fordon.

Diodslingor till bil – blå, röd, grön & gul

Diodslingor har ett starkt och trevligt ljus. De går att köpa i flertalet färger som blå, röd, grön och gul. Några modeller på LED slingor har en medföljande kontroll där det är möjligt att byta både färg och välja mellan olika sken.Kombinera flera slingor i olika färger eller välj slingor med en och samma färg – du bestämmer vad som tilltalar dig bäst. Det krävs inte någon resistor utan en diodslinga kan kopplas direkt till exempelvis bilens batteri.

Styla ditt fordon med diodkit

Att pimpa ditt fordon är roligt och kan locka till sig många nyfikna blickar. Uppgradera bilens utseende genom att montera ett diodkit runt kofångaren eller vid tanklocket på motorcykeln. Ett färgglatt inslag som kan anpassas och användas på många olika sätt.Det är mycket flexibla diodkit där själva ljusslingan kan böjas och passa in på många platser. Produkterna är mycket bra att använda till de flesta typer av basbyggen, både för att skapa ett snyggt yttre liksom en mysig insida.

LED slingor i 12 och 24 volt

Diodslingorna säljs i flera olika längder. Fördelen är att de går att klippa av till önskad längd. Tänk på att läsa noga var det går att korta ner LED slingan. Läs på varje produkt var du kan klippa för att den fortsatt ska vara vattentät, exempelvis var tredje diod.Den kortas ned och klipps med en vanlig sax. Slingorna finns i både 12 och 24 volt, beroende på vad det är du söker till ditt fordon.