Lösa blixtljus

Blixtljus av hög kvalitet för yrkesbruk

Här hittar du lösa LED-blixtljus för din bil i olika storlekar och utföranden. Våra blixtljus håller hög kvalitet och fungerar även under de allra tuffaste förhållanden. Våra blixtljus lämpar sig bland annat för professionellt yrkesbruk hos bland annat räddningstjänst, ambulans och brandkår, vilket ställer höga krav på driftsäkerhet, styrka och flexibilitet. Våra blixtljus finns i flera färger och storlekar, för att du enkelt ska kunna hitta det ljus som passar för din aktuella arbetssituation.

Blixtljus som tål tuffa förhållanden

Hos oss på Crazyride hittar du blixtljus för alla behov och situationer, och du kan få dem i ett flertal färger och storlekar. Ett flertal av våra blixtljus kan dessutom både synkroniseras med varandra och användas separat, allt för största möjliga flexibilitet i användningen. Oavsett om du ska utrusta ett utryckningsfordon eller maskiner vid vägarbeten så passar våra blixtljus för de allra flesta förhållanden, och tål både väta och dåligt väder. Ta del av vårt stora utbud av blixtljus här.

Är det lagligt med blixtljus?

Användningen av blixtljus på fordon i Sverige är strikt reglerad och samtliga blixtljus måste vara E-godkända. Blixtljus används på fordon som behöver synas extra mycket, såsom utryckningsfordon, arbetsfordon och fordon som används i professionellt syfte under speciella förhållanden.
Det är viktigt att notera att blåa varningsljus endast är tillåtna för utryckningsfordon. Andra fordon får använda sig av orange varningsljus för att exempelvis varna för hinder på vägen vid bärgning, vägarbeten eller olyckor.

Hur kopplar man in blixtljus?

Att koppla in blixtljus kräver några grundläggande steg. Först behöver du säkerställa att du har rätt utrustning: blixtljuset, en strömkälla (ofta bilens batteri), och nödvändiga kablar. Koppla först in blixtljusets strömkabel till en strömkälla. Om det behövs, installera en strömbrytare mellan strömkällan och blixtljuset för att kunna styra det från förarplatsen. Följ tillverkarens instruktioner för säker och korrekt installation.

Får man ha blåljus på arbetsfordon?

I Sverige är det inte tillåtet att använda blåljus på arbetsfordon, med undantag för utryckningsfordon som polis, ambulans och brandkår. Blåljus är specifikt reserverade för dessa typer av utryckningsfordon. Andra fordon, inklusive arbetsfordon, får använda sig av andra typer av ljus

Vad har ni för garantier?

Våra blixtljus håller mycket hög kvalité och vi ger alltid 1 års garanti.