LED Blixtljusramper

Blixtljusramp LED i orange, gult och blått ljus

Vår erfarenhet är din trygghet – hos oss hittar du blixtljusramper av högsta kvalitet i LED. Vi erbjuder orange, gult och blått ljus i varningsramperna som finns att få i många olika längder. Hållbara chassin i aluminium som ger en slitstark och långsiktig takramp. Du får alltid minst tre års garanti när du handlar av Crazyride.Ramperna är framtagna för professionellt yrkesbruk och är vanligt förekommande hos exempelvis räddningstjänster, ambulanser, bärgare och stora aktörer som Trafikverket. Om det finns särskilda önskemål kan vi tillverka blixtljusramper i andra längder och färgkombinationer.För fordon som traktor, maskiner, lastbil och bil kan en blixtljusramp komma till bra användning. Montera dem på taket och fordonet kan lätt signalera till förbipasserande att det exempelvis är ett vägarbete som pågår. Blixtljusramper i LED har otroligt bra ljusstyrka och en livslängd på upp till 50 000 brinntimmar – det är nästan sex år om lamporna skulle användas dygnet runt, varje dag året runt.

Köp blixtljusramp online

Crazyride har alltid marknadens lägsta priser genom att köpa in stora kvantiteter och fraktfria leveranser. Vi har dessutom alltid 100 procent pengarna tillbaka-garanti om du inte skulle bli nöjd med din blixtljusramp. Det kan vi lämna eftersom vi vet vilken bra produkt vi säljer och att du kommer att bli nöjd. Hitta din nästa blixtljusramp bland välkända varumärken som håller högsta kvalitet. Att handla online är enkelt och dina produkter kommer alltid med snabb leverans.

Takramp med blixtljus LED

Samtliga blixtljusramper i sortimentet är E-godkända vilket är ett krav vid användning i Sverige. Varje produkt har en beskrivning där du bland annat kan se vilken höjd varje takramp har, med och utan fäste av blixtljusramp. Till varje produkt medföljer ett fäste som ger en snabb och enkel montering på fordonets tak. På bilar är låg takramp populärt tack vare att luftmotståndet minskar och därmed bränsleförbrukningen. Ett mycket populärt val av blixtljus att använda för professionellt bruk.

Stort utbud av längder – populära 1200 mm & mycket mer

I det stora urvalet finns det många olika längder att välja mellan. 1 200 mm är den populäraste, men det finns både längre och kortare modeller. Allt för varje fordon – blixtljusramp LED till både den stora lastbilen och lilla skåpbilen. Lamporna har ett kraftigt sken i 360 grader vilket garanterat gör att du syns bra vid exempelvis bärgning av ett annat fordon eller vägarbeten. De är också dimbara vilket brukar vara önskvärt vid arbete på natten för att inte skapa ett bländande ljus.

Är det lagligt med blixtljusramper?

Användningen av blixtljus på fordon i Sverige är strikt reglerad och samtliga blixtljus måste vara E-godkända. Blixtljus används på fordon som behöver synas extra mycket, såsom utryckningsfordon, arbetsfordon och fordon som används i professionellt syfte under speciella förhållanden.
Det är viktigt att notera att blåa varningsljus endast är tillåtna för utryckningsfordon. Andra fordon får använda sig av orange varningsljus för att exempelvis varna för hinder på vägen vid bärgning, vägarbeten eller olyckor.

Hur kopplar man in blixtljus?

Att koppla in blixtljus kräver några grundläggande steg. Först behöver du säkerställa att du har rätt utrustning: blixtljusrampen, en strömkälla (ofta bilens batteri), och nödvändiga kablar. Koppla först in blixtljusets strömkabel till en strömkälla. Om det behövs, installera en strömbrytare mellan strömkällan och blixtljuset för att kunna styra det från förarplatsen. Följ tillverkarens instruktioner för säker och korrekt installation.

Får man ha blåljus på arbetsfordon?

I Sverige är det inte tillåtet att använda blåljus på arbetsfordon, med undantag för utryckningsfordon som polis, ambulans och brandkår. Blåljus är specifikt reserverade för dessa typer av utryckningsfordon. Andra fordon, inklusive arbetsfordon, får använda sig av andra typer av ljus

Vad har ni för garantier?

Våra blixtljusramper håller mycket hög kvalité och vi ger alltid 1 års garanti.