Blixtljus - PRO serien

Köp blixtljus LED till bil

Här hittar du vår PRO-serie – en serie med kraftfulla blixtljus och varningsljus av absolut högsta kvalitet. Om du utför arbete under förhållanden som kräver varningsljus med hög prestanda och hög kvalitet så är PRO-serien det du letar efter. Blixtljusen används på fordon som har behov av att synas lite extra. Det finns flera modeller av blixtljus LED att välja mellan.Du kan montera dem vid vindrutan, i fronten, i grillen eller på taket. Dessa modeller används på utryckningsfordon, maskiner och andra fordon i professionellt bruk som behöver ljus som håller länge och är tillräckligt kraftfulla för att göra jobbet, oavsett yttre förhållanden.

Godkända varningsljus för bil, traktor och lastbil

Vid användning av varningsblinkers på bil, traktor och lastbil är det viktigt att de är godkända. Alla blixtljus i denna serie är dessutom E-godkända och har ett års garanti, för att du ska känna dig helt säker med ditt val av varningsljus.Dessutom garanterar vi att du får pengarna tillbaka om du mot förmodan inte skulle bli nöjd. I sortimentet hittar du varningsljus i form av saftblandare, varningsljus LED och flera andra varianter. Vi erbjuder varningsljus till samma pris som du normalt sett hittar hos grossister.

Små och runda blixtljus till vindruta och framruta

Det går att sätta upp blixtljus på flera ställen på bilen. I vind- och framrutan på finns det möjlighet att sätta upp antingen små eller runda blixtljus. Låt dig inte luras av dess storlek – de gör sitt jobb och mer därtill. Ljusen går att behålla monterade i rutan hela tiden eftersom att de inte stör eller skymmer sikten på något sätt. När du behöver använda blixtljusen är det lätt att knäppa på och av vid behov.

Vilka regler gäller för varningsljus på bil?

Till och börja med behöver varningsljus vara E-godkända, vilket samtliga varningsljus från Crazyride är. Vidare gäller att blå färg endast är för utryckningsfordon. Arbetsfordon får använda sig av orange varningsljus. De får användas för att varna för hinder efter vägen vid exempelvis bärgning, vägarbeten och olyckor. Varningsljus är väldigt bra och effektivt, men ska endast användas vid tillåtna situationer. I det breda sortimentet hittar du många olika typer av godkända varningsljus till bil, lastbil och mycket mer.

Är det lagligt med blixtljus?

Användningen av blixtljus på fordon i Sverige är strikt reglerad och samtliga blixtljus måste vara E-godkända. Blixtljus används på fordon som behöver synas extra mycket, såsom utryckningsfordon, arbetsfordon och fordon som används i professionellt syfte under speciella förhållanden.
Det är viktigt att notera att blåa varningsljus endast är tillåtna för utryckningsfordon. Andra fordon får använda sig av orange varningsljus för att exempelvis varna för hinder på vägen vid bärgning, vägarbeten eller olyckor.

Hur kopplar man in blixtljus?

Att koppla in blixtljus kräver några grundläggande steg. Först behöver du säkerställa att du har rätt utrustning: blixtljuset, en strömkälla (ofta bilens batteri), och nödvändiga kablar. Koppla först in blixtljusets strömkabel till en strömkälla. Om det behövs, installera en strömbrytare mellan strömkällan och blixtljuset för att kunna styra det från förarplatsen. Följ tillverkarens instruktioner för säker och korrekt installation.

Får man ha blåljus på arbetsfordon?

I Sverige är det inte tillåtet att använda blåljus på arbetsfordon, med undantag för utryckningsfordon som polis, ambulans och brandkår. Blåljus är specifikt reserverade för dessa typer av utryckningsfordon. Andra fordon, inklusive arbetsfordon, får använda sig av andra typer av ljus

Vad har ni för garantier?

Våra blixtljus håller mycket hög kvalité och vi ger alltid 1 års garanti.