XENONKIT

Köp xenonljus till bil – prisvärd styling

Xenonljus är populärt att använda vid styling av bilar. Det ger snabbt en modern och snygg look och finns i flera varianter. Byt ut de vanliga lamporna i bilen till riktigt bra xenon lampor.Livslängden på xenon är mycket längre än halogen, därför lämnar vi på Crazyride alltid ett års garanti på alla delar i de xenonkit vi säljer. Ta del av vårt breda sortiment till marknadens bästa priser, här finns något för alla bilar!

Xenon eller LED – vilket ska du välja?

Det finns flertalet fördelar med att välja xenon framför LED. Till att börja med – priset! xenon kostar ofta mer än det dubbla. Vidare har xenonljus faktiskt längre räckvidd än LED vilket många föredrar.En xenon lampa beräknas ha en livsläng på 2 000–3 000 timmar och finns i flera färgtemperaturer med olika ljusstyrka. Lampan är gasdriven och har en kort uppvärmningstid, vilket snabbt ger dig bra belysning när du ska ge dig ut efter vägen.

Xenonkonvertering av extraljus och halvljus

I ett xenonkit ingår allt som behövs för att koppla in xenon i alla bilar. Många nyare bilar har dock xenonljus direkt från fabrik vilket innebär att det inte krävs någon konvertering. I övriga bilar används ballast (drivdon) och relä för att koppla in xenonljus.Till detta medföljer längre kablar som gör det möjligt att placera ballasterna i skyddat motorutrymme. Köper du ett kit från Crazyride ingår alltså allt du behöver för att direkt kunna koppla in och köra.

Köp xenonkit online – H1, H4 och H7

När du beställer ett xenonkit online är det viktigt att kolla vad din bil har för lampsockel. Detta benämns som H1, H4, H7 xenon och så vidare. Är du osäker på vilken lampsockel din bil kan du använda dig av Philips guide här.Eftersom att xenon har ett väldigt bra sken och lång räckvidd är det inte bara väldigt snyggt, det ökar också trafiksäkerheten för både dig och alla andra som är ute i trafiken.