LED arbetsbelysning 9-32v - PRO EPISTAR X3600 - 18W (RUND)

LED arbetsbelysning 9-32v - PRO EPISTAR X3600 - 18W (RUND)

LED arbetsbelysning 9-32v - PRO EPISTAR X3600 - 18W (RUND)

18W Epistar™ LED
Multivolt 9-32V DC
1350 Lumen
IP67, EMC-godkänd
Mått: 128x110x44mm

Lagerstatus: Denna produkt är tillfälligt slutsåld

LWL-655

-700 KR

880 KR

KAMPANJPRIS! PASSA PÅ!

180 KR

Mer information

SLUTSÅLD! Går ej att beställa i dagsläget. Skynda fynda bland våra andra kampanjpriser medan chansen finns: https://www.crazyride.se/60-led-arbetsbelysning-12v-24v-15w-18w-27w

LED arbetsbelysning 9-32v

OSLAGBART PRIS! Endast 225:- inkl. moms (180:- exkl. moms)

Rekommenderat pris i detaljhandel är mellan cirka 600 - 880:- plus moms!

Mycket omtyckt LED lampa av mycket hög kvalitet till grossistpris!

PRO EPISTAR X3600 (art. nr LWL-655)

Denna lampa drar endast 18W men levererar ett mycket kraftfullt vitt ljus! Observera att denna lampa ej bör förväxlas med övriga 18W budgetkopior som säljes på marknaden! Alla 18 wattare lyser inte likadant. Watt är endast ett mått på effektförbrukningen och säger ingenting om ljusstyrkan! Billigare budget halogenlampor ger inte lika mycket ljus som dyrare halogenlampor. Långt ifrån! Likaså gäller det för LED. Vi använder senaste modellen av Epistars 3W Celler i denna lampa. Lyser mycket starkare än budget "high power LED" som säljes på marknaden!)

Vi levererar kvalité. Hos oss vet du att du får en bra lampa! Fotot nedan är inskickat av en mycket nöjd kund. Johannes köpte 6 st LED lampor för att prova kvalitén (Epistar X3600, 18W) och efter att ha provat dom återkom han och köpte många fler till samtliga maskiner.

 

LED arbetsbelysning

 

 

Superstark och robust LED lampa med snygg design av extremt hög kvalitet till grossistpris! Vattentät enligt IP67, lamphus av aluminium och lins av okrossbar polykarbonat. Stöt- och vibrationstålig konstruktion. Bred ljusbild som även har en viss räckvidd - passar utmärkt för de flesta typer av fordon & installationer som kräver stark och driftsäker belysning.

Pulverlackerad aluminium i svart färg som även är saltspraytestad bidrar till att lamphuset håller sig i snyggt och gott skick år efter år! (till skillnad från billiga kopior där färgen flagnar bort efter några månaders användning!)

Perfekt som t.ex. arbetsljus, backljus på lastbil, belysning till din snöskoter & ATV, för marint bruk med mera. Användningsområdena är enorma - Endast fantasin sätter gränser!

Kan kopplas direkt på befintliga kablar då de drar väldigt lite ström! Du slipper dra extra kablar och relän!

Låg strömförbrukning, oerhört lång livslängd, nästintill obefintlig värmeutveckling, lampans smidiga format samt den fantastiska ljusstyrka med klart vitt ljus gör det ej nödvändigt att se åt andra alternativ! Detta är bara några av de många fördelar du får med LED!

Certifieringar: CE-godkänd & E-godkänd samt EMC-godkänd för att ej störa ut annan elektronisk utrustning (till skillnad från kopiorna!).

Lampan består av högkvalitetskomponenter med patenterade LED's från världens ledande LED tillverkare (Epistar™). Ej att förväxla med budgetkopior!

Epistar™ har tillverkat LED's sedan 1996 och företaget har sitt säte i Taiwan (ej Kina!). Epistar levererar bland annat LED skärmar till Samsungs alla produkter (telefoner, tv-skärmar etc). De är världens största LED tillverkare med över 1000 patenter för sina olika LED produkter!

Vår LED lampa är CE-godkänd och E-märkt! Märkningen syns på linsen (både CE-märkning och E-märkning). Observera att det på marknaden även säljs LED lampor som ser identiska ut men som inte är CE- och E-godkända. Dessa lampor består av billiga lågkvalitetskomponenter och har mycket sämre livslängd än lampor med CE- och E-märkning.

Det är även bra att veta att de flesta kopior och övriga liknande modeller har en livslängd på upp till 30 000 timmar, medan LED's från Epistar™ har en livslängd på upp till 50 000 timmar!

Denna LED lampa använder senaste generationens LED celler som ligger på hela 3W per cell! Ej att förväxla med LED arbetsbelysning bestyckade med 1W celler! Detta är förklaringen till den fantastiska ljusstyrkan som denna LED lampa levererar. Se videon längre ner så förstår du vad vi menar.

Mycket strömsnåla! Dessa LED lampor kan vara på medan motorn är avstängd utan att batteriet förlorar spänning!

Passa på nu när priset är så lågt och rusta upp ditt fordon med mycket bra belysning. Bra belysning tröttar inte ut föraren, bidrar till bättre ergonomi och en mer trivsam arbetsmiljö.

Vi lämnar självklart 1 års garanti mot fabrikationsfel.

Busenkel installation: Koppla plus och minus = klart. Passar både 12v och 24v.

Professionell kvalitet
Spänning: 9-32 volt
Livslängd: 50 000 timmar
Ljusbild: BRED (Wide flood)
Lumen: Ca 1350 lumen
Robust & snygg design
Vattentät enligt IP67
Arbetstemperatur: -40° till +60°
Rostfria monteringsdetaljer
Mått: 128 x 110 x 44 mm

Rostfria monteringsdetaljer medföljer. Kan monteras t.ex. stående, hängande m.m.

Led arbetsbelysning 12v 24v arbetsljus arbetslampa led arbetsbelysning 12 volt 24 volt

Led arbetsbelysning arbetsljus med Led arbetsbelysning 12v 24v

Priser visas: : Exkl moms

  • Kundtjänst

    Ring vår kundtjänst på

    031-313 81 26

Information

Nyhetsbrev

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och ta del av kampanjer och nyheter.