Om Crazyride.seCrazyride's huvudlager i Göteborg

Crazyride.se är ett svenskt företag som startades februari 2010. Vår vision är att kunna erbjuda dig som kund rätt kvalitetsprodukter till rätt pris och detta är någonting som vi har lyckats väldigt bra med enligt oss själva och våra kunder. Vi erbjuder mycket hög servicenivå och riktigt snabba leveranser!

Crazyride.se ägs av SK International AB. Vi har org. nr 556916-6605. Crazyride är ett välkänt varumärke och vi har bland annat blivit omskrivna i Dagens Industri, GP m.fl.

Omsättning: 12,9 miljoner SEK
Antal anställda: 5 st
Antal kunder i kundstocken: Över 30 000 kunder. En stor del av dessa är stora välkända aktörer på marknaden såsom NCC, Skanska, Svevia, Mekonomen m.fl.

 

Ett stort lager i centrala Göteborg med över 40 000 fordonslampor i lager, samt en försäljning på över 200 000 fordonslampor per årbasis gör oss till Sveriges största e-handelsleverantör inom extraljus & varningsljus. Vi är störst, och vi växer så det knakar. Crazyride bedriver även export till övriga EU-länder samt Norge.

 

Vi är ett tryggt bolag som växer oerhört snabbt! Detta tack vare bra priser, snabba leveranser och kundvård. Vår kraftiga tillväxt visar på att vi är en långsiktig affärspartner. SK International AB som äger Crazyride.se är en mycket trygg affärspartner med hög kreditvärdighet!

 

Vi har egna internationella kontor som ansvarar för inköp. Goda kontakter med världsledande fabriker och med världens största grossister gör att vi kan erbjuda högkvalitativa produkter till ovanligt låga priser.

 

Vi är just nu i en mycket expansiv fas och under högsäsong (höst & vinter) säljer vi omkring
20 000 - 30 000 belysningsprodukter varje månad! Den största delen av dessa levereras till våra återförsäljare runtom i Sverige.

 

Våra återförsäljare får ta del av ett mycket bredare urval av produkter (cirka 200-300 modeller av varningsljus/blixtljus/takramper samt cirka 40-50 modeller av arbetsljus med LED och Xenon). Vi specialtillverkar även en del produkter till vissa större ÅF-kunder.

 

Bland kunderna finns kommuner, myndigheter och seriösa företag inom entreprenad & utryckning, men även en del privatpersoner som vill ha produkter för show & utställningbruk.

 

Vi har bland annat levererat blixtljus till Trafikverket som ansvarar för byggande, drift och underhåll av statliga vägar. Vi levererar även till Räddningstjänsten (ambulans/brandbil) och en hel del showljus/blixtljus till en del olika filmbolag som behöver produkter till filminspelningar.

 

Några av våra tusentals referenskunder:

Sveriges television (SVT) (http://www.svt.se

Räddningstjänsten Mora (http://www.mora.se/Kommun--politik/Raddningstjanst/)

Räddningstjänsten Älmhult (http://www.almhult.se/raddningstjanst/)

Räddningstjänsten Lilla Edet (http://www.lillaedet.se/raddningstjanst/)

Räddningstjänsten Bromölla (http://www.bromolla.se/Raddningstjanst/)

Räddningstjänsten Dala Mitt (Borlänge) (http://www.dalamitt.se/raddningstjanst/)

Räddningstjänsten Ödeshög (http://www.odeshog.se/raddningstjanst/)

Räddningstjänsten Herrljunga (http://www.herrljunga.se/raddningstjanst/)

Räddningstjänsten Gislaved (http://raddningstjanst.gislaved.se/)

Trafikverket (http://www.trafikverket.se)

VOLVO TRUCKS (http://www.volvotrucks.se)

SKANSKA (http://www.skanska.se)

Assistancekåren (http://www.assistancekaren.se)

Kungsbacka kommun (http://www.kungsbacka.se)

Hako Ground & Garden AB (http://www.hako.se/swe_swe/the_company/index.php)

Hellefors Bilcenter AB (TOYOTA) (http://www.helleforsbilcenter.se)

Runes Bil AB (HONDA) (http://www.runesbil.se)

Beck Maskin AB (http://www.beckmaskin.se/)

+ många många fler!

 

Företagskunderna står för cirka 80 % av våra intäkter och privatkunderna står för cirka 20 %

 

Vi har direktkontakt med en av världens största fabriker och samtliga våra produkter kan specialtillverkas i enlighet med kundens önskemål. De produkter som ni kan se på vår hemsida är bara ett axplock av de modeller som vi säljer! Fler modeller finns i vårt showroom i Göteborg. Välkommen att besöka oss!

 

Vill ni ha ett eget varumärke med specialanpassad design? Vi kan även hjälpa till med egentillverkning av belysningsarmaturer samt patent, specialdesignade förpackningar med mera.

 

Vår kundstock växer enormt för varje dag och numera levererar vi till myndigheter, kommuner, tusentals företag samt en liten del privatpersoner. Vi har även ett antal hundra återförsäljare runtom i landet (allt från enskilda firmor till medelstora rikstäckande butikskedjor).

 

Bolaget som äger Crazyride.se bedriver även näthandel inom ett flertal andra branscher. Tack vare unika frakt- och leverantörsavtal så garanterar vi att vi kan pressa priserna som ingen annan leverantör i Sverige.

 

Vårt trevliga bemötande och vår goda service i kombination med oerhört låga priser, bra garantier, och snabba leveranser gör att vi är det självklara valet för kunden.

 

Låga omkostnader och stora inköp gör att vi kan pressa priserna till max. Vi har som målsättning att alla våra kunder skall vara nöjda och vi gör allt vi kan för att uppnå detta.

 

Samtliga produkter skickas direkt ifrån vårt huvudlager i Göteborg och leveranstiden är endast
1-4 arbetsdagar.

 

Återförsäljare erhåller mycket bra rabatter och ett bredare sortiment av produkter. Intresserad? Kontakta oss för mer information.

 

Vi innehar självklart F-skattesedel och är registrerade för moms.

 

För att komma i kontakt med oss så kan ni antingen skicka ett mail till info@crazyride.se eller ringa vår kundtjänst 031 - 313 81 26.

 

Om du istället vill besöka oss så finner du adressen under "Kontaktinformation".


Priser visas: : Inkl moms

  • Kundtjänst

    Ring vår kundtjänst på

    031-313 81 26

Information

Nyhetsbrev

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och ta del av kampanjer och nyheter.