Tillvägagångssätt vid eventuell reklamation

 

Om oturen skulle vara framme och din produkt skulle gå sönder så har du möjlighet att reklamera din produkt och få den utbytt alternativt reparerad (i de fall det är möjligt).

 

En reklamation som ej meddelats till oss i förväg godkänns ej. Det är även mycket viktigt att du följer anvisningarna nedan.

 

I enlighet med våra köpvillkor (som ni läste och accepterade vid köp) omfattar garantin ej eventuella transport- eller resekostnader. Vi byter med vändande post d.v.s. ni står för frakten till oss och vi står för frakten till er.

 

Om ni vill reklamera en produkt, gör följande:

 

1. Packa ner den defekta produkten väl emballerad tillsammans med originalkvittot som ni fick med köpet. EJ faktura/kvitto från Svea eller Payson, utan kvittot från oss som låg i paketet tillsammans med lamporna (detta är ditt garantibevis).

 

Utan giltigt originalkvitto kan ni ej reklamera produkten. Paket som vi får tillbaka utan korrekta instruktioner kommer ej att behandlas. Om vi får tillbaka en produkt som visar sig fungera, tar vi ut ersättning för felsökning.

 

 

2. Skriv en lapp som beskriver felet. Skriv även ett telefonnummer som man kan nå dig på under kontorstid. Bifoga lappen i paketet.

 

3. Skicka paketet till följande adress:

 

CRAZYRIDE

Solbräckegatan 22

442 45 KUNGÄLV

Sverige

 

Om produkten väger under 2kg, så kan ni skicka det med Postens tjänst som heter "Brev - Skicka lätt". Detta blir både spårbart och relativt billigt.

 

Länk till tjänsten: http://skicka.posten.se/Skicka/Pages/serviceSettings.aspx?ServiceKey=SkickaLatt

 

Vi kommer att behandla din reklamation så fort vi tar emot den. Vanligtvis har du en ny fungerande produkt inom 5-8 arbetsdagar från det att vi mottagit den defekta produkten. Vid hög arbetsbelastning kan det ta några dagar extra. Vi gör vårt absolut bästa.


Priser visas: : Exkl moms

  • Kundtjänst

    Ring vår kundtjänst på

    031-313 81 26

Information

Nyhetsbrev

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och ta del av kampanjer och nyheter.