Videoklipp

Nedan visas några videoklipp på produkterna

Ovanför varje videoklipp står det en liten beskrivning. Flera av videoklippen är uppladdade på Youtube av nöjda och glada kunder. Vi har fler videoklipp som vi har fått från våra kunder, men dessa har vi inte hunnit ladda upp p.g.a. tidsbrist. De kommer att läggas ut snarast möjligt.

 

I videon nedan testar vi montering av blåljus och siren på en VW T5 Transporter. Blåljusen som används i videon är nya modeller som kommer släppas till försäljning på sidan under Mars 2012. Sirenen kommer från Standby.

 

Professionella varningsljus (PRO SERIEN) installerade av en kund. Extremt bra varningsljuseffekt med 2 st PRO XLED i grillen (Split version gul/vit), 1 st PRO DASH F41X-L i vindrutan och 4 st PRO S4-T i bakrutan. Tänk på att det sitter dubbeltoning (mörk) på bakrutan och trots detta så lyser blixtljusen igenom med mycket bra tryck! Samtliga PRO modeller är E-godkända! Stort tack till Joel!

 

 

Vi utför ett kvalitetstest. PRO S4-T blir utsatt för ett litet bad..

 

 

Nedan visas produkterna DB-22, DB-48 samt även VD-8 (DASH serien). DB-22 sitter i grillen, DB-48 sitter i nackstöden bak och VD-8 sitter i framrutan.

 

 

Nedan visas produkten VD-8 (DASH serien) i färgen röd/blå.

 

 

Nedan visas en hemmagjord ljusramp som är byggd av Joel. Han har använt 12 st vita blixtljus av modellen DB-22 (DB serien), totalt 6 st kit.

 

 

 

Nedan visas videoklipp på en hemmagjord ljusramp som är byggd med 2 st kit DB-48 GUL (DB serien) och 1 st kit DB-22 gul (DB serien). Denna ramp är byggd av grabbarna som arrangerar Carlstad Streetmeet (Karlstads största årliga bilträff) och används under deras träffar). Besök de på http://www.carlstadstreetmeet.se/

 

 

Nedan visas blixtljus av modell R9 LED monterade på en kundbil. 2 st i grillen, 2 st i bakrutan. Numera säljes R9 LED med totalt 6 st blixtljusramper, så du får alltså +2 extra ramper än vad som visas i videon om du köper R9 LED.


Priser visas: : Exkl moms

  • Kundtjänst

    Ring vår kundtjänst på

    031-313 81 26

Information

Nyhetsbrev

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och ta del av kampanjer och nyheter.