PRO SERIEN - GUIDE 

Här nedan kan du läsa om hur de olika blixtljusen i PRO SERIEN fungerar, hur man kopplar etc.

 

Vindrutemodellerna - (F21-T EXTREME, F41X-L)

Vindrutemodellerna i PRO SERIEN har färdig ciggkontakt och kopplas direkt till fordonets cigguttag (12 volt). Kabeln är cirka 3 meter lång vilket innebär att den räcker gott och väl om man t.ex. vill fästa blixtljuset mot bakrutan eller liknande. Vindrutemodellerna har över 19 st olika blixtmönster och man ändrar enkelt mönster genom en knapptryckning på baksidan av enheten.

 

 

De "lösa" blixtljusen - (S4-T, L6-T, S16-L och XLED)

De "lösa" blixtljusen som t.ex. PRO S4-T, PRO L6-T och PRO S16-L har 4 anslutningskablar.

 

1. Röd = Kopplas till plus (+)

 

2. Svart = Kopplas till minus (-)

 

3. Gul = Används om man vill synkronisera flera blixtljus med varandra samt för att ändra blixtmönster. Om du vill synkronisera flera blixtljus så ska du ansluta blixtljusens gula kablar till varandra.

 

4. Vit = Används för att ställa in om blixtljusen ska blinka tvärt emot varandra (växelvis blink). Om detta önskas, anslut den vita kabeln från ett blixtljus till plus.

 

De "lösa" blixtljusen som t.ex. PRO S4-T, PRO L6-T och PRO S16-L har 19 st olika blixtmönster. Du kan ställa in blixtljuset på "random/default" och då kommer blixtljuset att rulla igenom alla mönster. Eller så kan du välja att ställa in blixtljuset på endast ett av 19 möjliga blixtmönster.

 

Hur byter man blixtmönster på De "lösa" blixtljusen?

Anslut blixtljusets gula kabel till plus (+) under cirka 0,5 sekunder för att hoppa över till nästa mönster. Blixtljuset har ett minne i sig vilket gör att den kommer ihåg det senast valda mönstret. Om du vill återställa blixtljuset till "random/default"-mönstret så ansluter du den gula kabeln till plus under cirka 5 sekunder.

 

Du behöver ingen speciell kontrollbox/manöverpanel för de lösa blixtljusen i PRO SERIEN eftersom hela elektroniken är inbyggd i LED enheten. Det går bra att använda en vanlig strömbrytare.


Priser visas: : Exkl moms

  • Kundtjänst

    Ring vår kundtjänst på

    031-313 81 26

Information

Nyhetsbrev

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och ta del av kampanjer och nyheter.